Uddannelse & Job

Undervisningsforløb

UU Bornholm har lavet nedenstående undervisningsmateriale til brug i grundskolens undervisnignen i det obligatoriske emne uddannelse og job.
 
På UU Bornholm anbefaler vi, at arbejdet med uddannelse og job opbygges på en måde, så eleverne gradvist får udvidet deres horisont i forhold til de mange muligheder og valg, der skal træffes.

I vil i det følgende støde på en række formuleringer af spørgsmål, der sikrer, at eleverne får reflekteret over de oplevelser, som de får, da det ved forskning er bevist, at det er ved refleksionen, at den enkelte elev bliver klogere på sig selv, og dermed de valg, der skal træffes.
 

Inspiration

Herunder finder I links til anden inspiration og materialer til det obligatoriske emne uddannelse og job.
 
EMU Danmarks læringsportal
 
Undervisningsforløb
Fang erhvervsuddannelserne er et undervisningsmateriale tiltænkt 1-2 lektioner. Materialet er tænkt som forberedelse til besøget på DM i Skills 2018.

UddannelsesGuiden
UddannelsesGuiden kan du finde information om alle de offentlig godkendte uddannelser. Der er mulighed for at lave forskellige øvelser, som munder ud i et antal forslag til uddannelser, der ligger indenfor elevens interesseområde eller kvalifikationsområde. Gå på opdagelse i Lærernes værktøjskasse og endelig er der på hjemmesiden et forældreunivers, med gode råd til forældrene.

eVejledning
Det er muligt, at få personlig (og anonym) uddannelsesvejledning både dag, aften og i weekenderne om alt angående uddannelse hos eVejledning.
Dertil er der mulighed for at deltage i forskellige digitale møder - hold øje med om, der er relevante møder for dig som lærer.
BUM - Bornholms UddannelsesMesse | Merkurvej 10, 3700 Rønne - Danmark | Tlf.: 56 92 39 80 | bum@brk.dk