Information til udstillere på BUM

Eleverne skal udfordres og inspireres

Vi stiller det krav til dig som udstiller, at eleverne skal udfordres og inspireres på messen, og det er dig som stadeholder, der skal være med til at sikre, at de besøgene får en fantastisk oplevelse.
 
Lad de unge at opleve, hvad dit fag i virkeligheden handler om. Det kan fx være at skifte hjul, tapesere, flisearbejde, dække bord, lægge brosten, give hjertemassage, lodde, samle et stik, binde blomster og meget andet.
 
Standen skal være bemandet i tidsrummet kl. 13.00 – 17.30
Kl. 13.00 – 15.00 alle øens 7. klasser, 8. klasser og 9. klasser
Kl. 15.00 – 17.30 alle forældre gerne sammen med deres barn samt andre interesserede

Opsætning og nedtagning

Opsætning: Tidligst fra onsdag den 22. november kl. 12.00. Hallerne lukkes kl. 22.00

Nedtagning: Tidligst fra torsdag den 23. november kl. 17.45. Hallerne lukkes kl. 22.00 - nedtagning skal være afsluttet fredag den 24. november kl. 10.00

Haloversigt

I kan i denne halvoversigt se, hvor jeres stand er placeret til BUM2017. Der tages forbehold for ændringer.

Økonomi og materialer

Standen er gratis men du medbringer selv al materiale til din stand.
 
Der er adgang til el (1 stk. 230v pr. stand) samt trådløst netværk på standen.
 
Der kan lånes borde og stole af Aakirkebyhallerne. Hvis du ønsker at bruge el, vand eller har andre særlige ønsker, skal dette aftales med os. Når vi har aftalt alle detaljerne, indgår vi efterfølgende en bindende skriftlig aftale.
 
Yderligere spørgsmål i forhold til udstyr på standen bedes rette til Aakirkeby-Hallerne på tlf. 56 97 46 22 eller mail info@aakirkebyhallerne.dk til Jørn Olsen.

Forplejning

Aakirkeby-Hallernes Café har åbent og der vil her være mulighed for at købe mad og drikke. Aakirkeby-Hallerne ser meget gerne, at forplejning bestilles i forvejen på 56 97 46 22 til Kathrine Petersen.

Til virksomheder

BUM arbejder for en bedre sammenhæng mellem skoler og virksomheder og derfor arbejder vi meget gerne sammen med øens virksomheder.
 
Er din virksomhed interesseret i at deltage i messen, vil vi meget gerne i kontakt med dig. Det er vigtigt at du er klar til at yde en ekstra indsats på messe dagen, og at vi sammen gør messen til en fantastisk dag for alle.
 
Som udstiller opfordres du til at stille op med aktive og nytænkende stande, og vi håber at se mange lærlinge og elever fra virksomhederne. Idéen er, at unge inspireres af andre unge, at unge udfordres i deres uddannelsesvalg – og at vi alle får en forståelse af, at de unge er vores fælles unge og at vi har et fælles ansvar for at hjælpe dem på vej.
 
Du kan tilmelde dig via online-tilmeldingen her

Samarbejde med erhvervslivet

I vores planlægning af BUM samarbejder vi med Jensen Denmark A/S. Vi vil gerne have endnu flere dedikerede samarbejdspartnere og du er altid velkommen til at kontakte os med ideer og indspark til messen. 

Til uddannelsesinstitutioner

BUM ønsker at inspirere og oplyse elever i 7. til 9. klasse i forhold til deres valg af uddannelse og job.

BUM ønsker, at så mange uddannelser som muligt kommer med på messen og som udstiller opfordres du til at stille op med aktive og nytænkende stande, og vi håber at se mange studerende fra de forskellige uddannelser. Ideen er, at unge inspireres af andre unge og, at unge udfordres i deres uddannelsesvalg.
 
Du kan tilmelde dig via online-tilmeldingen her 

Samarbejde med uddannelser

I vores planlægning af BUM samarbejder vi med Campus Bornholm og Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Vi vil gerne have endnu flere dedikerede samarbejdspartnere og du er altid velkommen til at kontakte os med ideer og indspark til messen.
BUM - Bornholms UddannelsesMesse | Merkurvej 10, 3700 Rønne - Danmark | Tlf.: 56 92 39 80 | bum@brk.dk